Elevatorservice og eftersyn

Vi leverer elevatorer designet til beboelsesejendomme, kontor, hoteller, og virksomheder med middel eller høj trafiktæthed. Elevatorerne indrettes som person, person og gods eller godselevator til transport af store tunge emner.

Teknologien er programmeret til at følge kundens ønsker, hvor vi stiller vores erfaringer sammen med den mest avancerede teknik til rådighed. Resultatet er stor sikkerhed og god komfort.

Produktet er ideelt til både nye og eksisterende bebyggelser, fordi elevatorens belastninger kan overføres til bygningens øverste eller nederste dele – alt efter type og model.

Vi udfører også service og eftersyn på elevatorer, samt tilbyder serviceaftaler - kontakt os og hør nærmere.

 

Køb din elevator hos os

Det er ikke mange der foretrækker trappen, når de skal til 12. sal, uanset om det er på vej hjem efter en lang arbejdsdag, eller man lige skal op i produktionen med en pakke. Derfor finder en god og driftsikker elevator sin berettigelse.

BA Elevator A/S har gennem mange år specialiseret sig i design og levering af elevator til både kontorer, hoteller, virksomheder og beboelses ejendomme. Vores elevator er ikke kun lavet i tidssvarende design men møder også de strenge krav der er til transport af mennesker og gods på denne måde. Husk også at vi udfører elevatorservice og elevatoreftersyn i hele landet.

 

Vi leverer elevatorer i flot design

Den grundlæggende opgave for en elevator er den samme alle steder, nemlig at flytte mennesker eller gods op eller ned i en bygning. Men, der stopper lighederne så også, og det er kun gennem en seriøs dialog at vi vil være i stand til at møde kundernes krav.

Det spiller en stor rolle, hvad du planlægger at bruge en elevator til. Er det tungt gods eller kun personel. Er det kombineret. Hvor højt skal der løftes, hvad er den forventede trafikmængde og skal det være en elevator med udsigt. Så, tag os med på råd, hvis du ønsker en elevator der leverer varen optimalt.

Top