Alarmovervågning

Alarmovervågning af elevatorer

Her hos BA Elevator A/S har vi specialiseret os i kvalitetselevatorer til alle typer formål og samtidigt altid haft fokus på tilhørende sikkerhedsforhold i elevatoren. Alle vores elevatorer lever selvfølgelig op til nytidens krav om sikkerhed, blandt andet med indbygget alarmovervågning. Hvis der i forbindelse med strømsvigt eller lignende skulle blive brug for hjælp, så er alarmovervågning i elevatoren afgørende.

Der bruges i dag mange penge på restauration af de ydre rammer af gamle bygninger og i den forbindelse ville det være meget nærliggende at kigge på elevatorfaciliteterne også. I takt med at kommer mere fokus på sikkerhed, så skifter lovkrav til elevatorer også. En tidssvarende moderne elevator med alarmovervågning vil med sikkerhed bidrage positivt til oplevelsen i bygningen. Derudover vil man med en nyere elevator kunne sikre mere støjsvag og effektiv transport.


Alarmovervågning med direkte kontakt

Vores elevatorer kan installeres i etablerede bygninger med belastning valgfrit i top eller bund afhængig af model og krav. Hvis du overvejer at få alarmovervågning i din elevator, så står vi klar med vores ekspertise og gode råd. Vi har over årene arbejdet med mange forskellige alarmsystemer til elevatorer, så vi vil i fællesskab også kunne finde en løsning der netop matcher dine ønsker og behov.

Du kan kontakte os på telefonnr. 38 28 48 99 eller gå til vores kontaktside. Vi har Hovedsæde i København, men vi udfører projekter på hele Sjælland, i Odense og Jylland bl.a. Aarhus.

Top