Elevatorservice og -eftersyn

LANDSDÆKKENDE ELEVATORSERVICE OG ELEVATOREFTERSYN

Hos BA Elevator A/S udfører vi elevatorservice, elevatoreftersyn og reparationer i hele landet herunder Aarhus, København og resten af Sjælland. Vi udfører primært service for virksomheder, hoteller, ejendomme og kontorer, men kontakt os endelig, så finder vi en løsning, hvis du har brug for at få serviceret din elevator.

Vi har flere års erfaring med service og eftersyn af mange forskellige elevatorer, og derfor udfører vi både reparationer, service og lovpligtigt eftersyn på alle typer af elevatorer. Så uanset hvilket mærke, om du har en personelevator, godselevator eller noget helt tredje, og uanset hvor ny eller gammel elevatoren er, står vi klar til at hjælpe.

 

SKAL VI FORETAGE SERVICE AF DIN ELEVATOR? 

Med BA Elevator A/S får du altid en kompetent samarbejdspartner, som med elevatorservice, reparationer og sikkerhedseftersyn sørger for, at du undgår ubehagelige overraskelser og driftsstof.

Når vi udfører elevatorservice og sikkerhedseftersyn sker det altid i henhold til gældende elevatorbekendtgørelser, så du kan være sikker på, at din elevator fungerer optimalt og lever op til alle de gældende krav på området. Har du som kunde specifikke krav, tilpasser vi selvfølgelig eftersynet til dine ønsker og behov.

Vi udfører ligeledes alle former for reparationer, hvis din elevator er gået i stykker. Her rykker vi altid ud hurtigst muligt og sørger for, at din elevator hurtigst muligt kan komme op og køre optimalt igen.

Elevatorservice

LOVPLIGTIGT ELEVATOR EFTERSYN

Det er et lovpligtigt, at elevatorer og lignende får foretaget jævnlige sikkerhedseftersyn af en certificeret sagkyndig. Hvor ofte dette elevatoreftersyn skal foretages afhænger af en række parametre, herunder om det er en person- eller godselevator og hvor ofte elevatoren er i brug.

Når din elevator jævnligt serviceres og repareres, vedligeholdes din elevator, hvilket på sigt vil mindske reparationsomkostningerne, og du vil samtidig undgå ulykker, som kunne være undgået ved jævnlige eftersyn.  

Hos BA Elevator A/S kan du få en serviceaftale, hvorigennem vi sørger for, at din elevator altid lever op til gældende krav på området. Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, kan du kontakte os på tlf.: 38 28 48 99 eller sende en mail på thomas@ba-elevator.dk.  Vi har ligeledes døgnservice, hvilket betyder, at vi rykker ud uanset hvornår, du har brug for det.

Top