Modernisering af elevator

Nyd fordelene ved en ny elevator uden de samme omkostninger

Moderniseringer gør en elevator sikrere, mere effektiv og mere attraktiv. Samtidig får bygningen et mere moderne udseende og dermed højere værdi. Passagerernes erfaringer bliver ligeledes bedre gennem kortere ventetid, større kørselskomfort og pålidelighed – og dermed større tillid og tryghed.

Moderne teknologi udvikler og ændrer sig konstant og det samme gør lovkrav indenfor elevatorindustrien. Mange ældre elevatorer lever ikke op til nutidens krav om høj driftssikkerhed, komfort, sikkerhed og lave drifts- og vedligeholdelsesomkostninger, men det kan der gøres noget ved – også uden at hele elevatoren skal udskiftes.

 modernisering af elevator

Få moderniseret jeres elevator

Når ældre bygninger, som er udstyret med en elevator, skal moderniseres så er det ofte en god ide at tage elevatoren med i moderniseringen. De stadigt skiftende og stigende krav til sikkerhed, også indenfor elevator området, vil oftest betyde at en modernisering af elevatordele helt eller delvist vil være påkrævet.

Her hos BA Elevator A/S har vi stor erfaring med modernisering af elevatorer og hjælper gerne i rådgivningen, forud for en investering i modernisering af elevator. Driftsikkerhed er jo med til at skabe tilfredse kunder eller beboere.

 

MODERNISERING - EN INVESTERING FOR FREMTIDEN

Vi kan gennemføre modernisering af din elevator, uanset om den er beregnet udelukkende til persontransport eller til gods. I nogle tilfælde, så vil en modernisering af jeres elevator være forbundet med så store udgifter, at en investering i en ny elevator vil være bedre.

Vi kan tilbyde flotte, driftssikre, tidssvarende elevatorer til alle formål, og de kan monteres i eksisterende bygninger med belastningen placeret enten i toppen eller bunden, afhængig af model og krav. Så skal du bruge en seriøs leverandør ved modernisering af elevator, så kontakt os på telefon 38 28 48 99 for en uforpligtende snak om mulighederne.

Mulighederne er mange og kun gennem en god dialog, vil vi kunne opnå det optimale resultat. Med mange tilfredse kunder fra Sjælland, København, Jylland, Aarhus og Odense, bestræber vi os på at være din fortrukne leverandør. 

Modernisering af elevator

Top