Handicaplift til private og virksomheder

Gør livet nemmere med en handicaplift

Alle vores handicaplifte er af høj kvalitet. De er nemme og lette at anvende og kan være med til at øge kørestolsbrugerens livskvalitet og bevægelsesfrihed. Vores lifte er beregnet til kørestolsbrugere, gangbesværede og varetransport.

Vi har i flere år specialiseret os i løsninger indenfor handicaplift og elevatorer. Vi kan installere helt nye og super moderne elevatorer i et tidssvarende design, men kan også foreslå moderniseringer i det efterspurgte omfang.

Der er stadig stigende krav til sikkerhed, når der arbejdes med lifte og elevatorer og ikke mindst ved brug af handicaplift. Vi er eksperter og kan imødekomme disse krav!

 

Nem og enkelt betjening af handicaplift

Der er mange forhold som gør sig gældende og mange hensyn der skal tages, før en installering af handicaplift bliver til virkelighed. Disse forhold kan kun belyses gennem seriøs tovejskommunikation mellem vores kunder og os selv. At investere i en handicaplift er en fremtidssikring af kontorbygningen eller ejendommen, men den finder kun sin sande værdi, hvis den er tilpasset og placeret netop, hvor behovet er størst.

Kontakt os for en snak, hvis du står med et behov for en handicaplift og lad os give vores uforpligtende bud på netop din løsning. Vi er placeret i København, men vi har kunder fra både Sjælland, Odense og Jylland, bl.a. Aarhus. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: 38 28 48 99 eller på mail: thomas@ba-elevator.dk

Top